Kilokiukuttelija

16.6.2014

Minttu maisteltu

Mutta ei vielä Dajm, vasta se VICIn jäätelö.
Ja arvio: ihan ok. Ei mitenkään maailmaa tärisyttävää, mutta ihan passelia.

Voi olla, että se kärsi siitä, että otin samaan kuppiin sitä Nocciolaa, joka oli.. pahaa. Se näyttää siltä, miltä se Aito Alkuperäinen (Ja Jo Kauan Sitten 90-luvulla Lopetettu) Mövenpick chocolate maistui.

Mutta tämä VICIn Nocciola oli kitkerää! Molemmat jädet on tosi herkullisen värisiä (mitälie E-aineita sisältävätkään sitten..), mutta tuon maku oli aika karsea.
Mietin, että pitäisikö molempia maistaa erikseen, jos niiden maut jotenkin sotkeutui (vaikka eri puolilla kuppia olivatkin) ja siksi elämys vähän lääpsähti.
Toinen, todennäköisempi vaihtoehto toki on, että ei noi kovin kaksisia maultaan ole.

Pitäisi päästä joskus maistamaan sitä Ben & Jerry'sin minttusuklaata. Niiden jädet kun on aina niin täyteläisiä, niin oletettavasti sekin olisi.
Toisaalta, nyt on nuo VICI-jädet kokeiltu (ja tokihan ne syödään pois pakkasesta homehtumasta), eipä tartte toiste enää ostaa.

Lauantaina etsin kuumeisesti sopivaa päällepantavaa bileisiin ja intouduin samalla siivoamaan vaatekaapit. Tai siis yhden. Tänään siivosin sitten loput.
Jessus sitä vaatteiden määrää!
En ole pahemmin mitään kaappisiivouksia tehnyt vuosisatoihin, ja se näkyi. 

Tuossa kuvassa on siis kolme tavallisen kokoista muovikassia ja kolme isoa, ja kaikki siis ihan täynnä 80-, 90-, 00, ja 10-luvun turhia vaatteita. Siis myönnettäköön, jos en ole käyttänyt vaatetta vuoden 1989 jälkeen, sen voi ehkä pitkin hampain laittaa eteenpäin..?

En ole hamsteri enkä haalija, mutta aina kun käyn vaatekaappia läpi, ajattelen tietyn rytkyn kohdalla joko a) jos mä joskus mahtuisin tähän tai b) tätä voin hyvin käyttää vaikka joskus jonkun paidan alla.
En koskaan mahdu enkä koskaan käytä.
Ehkä olen optimisti?

Nyt päätin olla aika tiukka, tosin huomasin, että jätin kaappeihin vielä monta tavallista siistiä eri väristä kauluspaitaa, joskin niiden käyttö edellyttää noin 5-6 kilon katoamista.
Löysin myös monet caprit, joiden olemassaolosta en ollut edes tietoinen :D  Ja ne on siis sellaisia, että voin käyttää niitä jo nyt.

Ai niin, toissa-aamuna vaaka näytti 72,8kg?!
En muista, milloin olen ollut tuossa lukemassa. Mieli sanoo, että vastahan se oli tuossa toissa viikolla ja järki sanoo, että siitä on oltava jo muutama vuosi.

No, vaatteet lähti nyt UFF:n laariin ja kaapin hyllyt ammottaa tyhjinä. Ja ei, en lähde ostoksille enää :D
Jätin muuten superüberhyperextraturbo-optimistina kaapin pohjalle yhdet sellaiset farkut, jotka ostin Andorrasta 1997 (taisi olla ainoa sen paikan "tavaratalo", muistutti Helsingin keskustan Anttilaa 80-90-luvun taitteesta).
Ne oli silloinkin sellaiset päällä, että "nyt pitää pudottaa pari kiloa, että mahtuu kunnolla" - enkä koskaan tietenkään pudottanut. Vaan keräsin vaan lisää.

Ne olis nyt taas muodissa - sellaiset kapeat lahkeet. Hyvän näköiset, kun ei katso kovin ylhäältä: tarvinnee lähteä 10 kiloa, että noihin mahtuisin. Mut jätetään ne sinne silti.. Eihänsitäkoskaantiedä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti