Kilokiukuttelija

17.1.2013

Jaada jaada

Olin koneella itse asiassa tekemässä jotain muuta, kunnes sitten löysinkin itseni loggautumassa sisään. Alitajunta haluaa jakaa asioita? No, siinä tapauksessa jaetaan!

Painosta? No eilen oli 77,6 kg, joten alaspäin on suuntana pysynyt. Hyvä näin. Mutta eiköhän sitä takapakkiakin tule.
On se ihmismieli vaan niin hauska, että vaikka kilja kerätään usein kuukausia, tai ehkä enemmänkin vuosia, se putoamisvauhti tulisi olla päiviä tai maksimissaan viikkoja.
Tätä(kin) ajatusta vastaan yritän taistella ankarasti. Kaikki vähennys on hyvä asia. Tämä pitäisi muistaa.

Tuo aiemmin mainitsemani Noom on ihan ok kirjaukseen. Ruokailujen kirjaus on vähän heikohkoa, kun esim. jos syös vaikkapa vaaditut puoli kiloa kasviksia, se ropsauttaa kalorikulutukseksi satoja kaloreita. Mutta jos syön vaikkapa 200 g kurkkua, siitä kertyy 20 kcal ja 200 g tomaateista vaikkapa 40 kcal. Ei missään nimessä 300 tai 400 kcal. Siinä mielessä tuo ruokalaskuri ei ole kuin lähinnä ehkä päiväkirjana käytettävä. Tosin kun ei siinä niitä ruokien nimiä näy, vai luokat, ei se kovin paljon päiväkirjanakaan toimi.
Any how, tarkoitushan on kirjata siihen kilot, ja se ominaisuus toimii oikein näppärästi.

Kirjoitin aiemmin blogissa näistä ruokailujen suunnitteluista etukäteen jos olen ns. liikekannalla. Se jatkuu yhä, huomenna menossa keskustaan kokoukseen ja pähkäilen söisinkö missä ja mitä. Järkevästi joo, mutta salaattilinjalla vai jotain muuta. Saatan päätyä kanasalaattiin. Ei eettisin vaihtoehto, mutta karppia kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti