Kilokiukuttelija

25.2.2014

Huijauskeliä

Olen sitä mieltä, että tämä mokoma epätalvi huijaa nyt oikein olan takaa: se antaa salakavalasti ymmärtää, että "hei, kevät tulee ihan just, huomenna varmaan!" ja sitten kun mieli on valmiina vastaanottamaan uuden vuodenajan, se iskee vielä päälle lunta, pakkasta, ukkoja ja akkoja ainakin kuukaudeksi.

Pilvistä on ollut nyt päiväkausia ja se ärsyttää. Missä ne kaikki helmikuun aurinkoiset pakkaspäivät oikein luuhaa??
Tänään lenkillä ollessa oli taivas täysin pilvessä, kunnes hetkeksi käväisi repeytymä. Nappasin heti kuvan, jotta saisin todisteen sinisestä taivaasta.
No, tietenkin sitten kun pääsin kotiin karkasivat kaikki pilvet kauas ja nyt on ihan pilvetön taivas!
En kuitenkaan valita en.. niin harvinaista herkkua on tuo jokin outo kirkas möllöttäjä tuolla läntisellä taivaalla..

Tänään oli juoksukoulussa se rento 15 min lenkki. Onnistuin itse asiassa suht rennolla otteella sen vetämään, paitsi että loppupuolella katsomani video rupesi tökkimään ja sen säätämisessä meni hetki. Hölkkäsin varmuudeksi sitten pari minuuttia päälle, että tuli sitten otettua huomioon tuo videoviivästys.

Tällä kertaa tuijotin nyt tiukasti sykemittaria ihan sitä varten, että näen, miten homma oikein meneekään.
Syke nousi ihannetasolle jo pelkästään kävellessä (kävelen toki vähän ripeämmin). Pidän maton inklinaation 2,5, koska sitten joskus kun pääsen tuonne maantielle, se ei tosiaan ole mikään suora viiva, ja on ehkä hyvä rakentaa edes vähän vastusta jo matolla..
Sitten kun hölkkäsin, sykkeet huiteli heti yli 80%, jopa yli 90%.. Laskin inklinaation 2 ja tiputin hölkkänopeuttakin, mutta sillä ei ollut merkitystä sykkeiden osalta. Kun ne kerran oli nousseet tuonne, siellä ne sitten pysyivät!

Huomenna lepopäivä ja sitten muka pitäisi taas pystyvä vetämään 5 km.. yeah, right..

2 kommenttia:

  1. Eilen oli niin keväinen ilta, että tuntuu uskomattomalta että on vasta helmikuu. Toivon sydämeni pohjasta että saadaan pitkä ja ihana kevät, mutta kai tässä viel talvi tulee uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Jos talvi oli tässä, jää välistä maaliskuiset ihanat aurinkokelit hohtavine hankineen. Harmi sinällään.

    VastaaPoista