Kilokiukuttelija

9.2.2014

Haukotus

Tiedä sitten johtuuko kelistä (pilvien roikkuminen nenän korkeudella, vesisade, hämäryys), mutta tänään on väsyttänyt aivan armottomasti.
Päikkäreitä en valitettavasti osaa nukkua, joten ehkäpä sitten illalla uni maistuu tavallista aiemmin.

Juoksukoulun ohjelmassa oli tänään "rauhallinen pitkä kävely". No, minähän pidin huolen, että syke pysyi ihannevälillä ja nostin maton inklinaation 4,5 :P
Tähän asti maton kulma on ollut 2, mutta mietin, joska huomisesta alkaen nostaisin sen 2,5. Hiljaa hyvä tulee.. Se ei kyllä sitä kilometrimääräongelmaa muuta, mutta ainakin nostanee rasitustasoa hiukan.

Samoin on kolottanut olkapäätä.. ja siis sitä olkapäätä, joka ei ole koskaan kipeä. Toinen on lähes kroonisesti kipeä, mutta tämän epäilen nyt tulleen siitä, että vaihdoin puntit liian nopeasti (?) isompiin. En kyllä ihan sitä usko - miten siirtyminen 1 kg 2 kg punttiin muka rikkoisi olkapään..?
Pitää taas muistaa tänään jalkoja venytellessä kokeilla venytellä noita olkapäitä. Toissapäivänä kun päätin muistaa myös yläkropan venyttelyn, huomasin, että koko yläselkä oli todella jumijäykkä ja silloin huomasin, miten olkapäähän sattui kunnolla.
Mulle venyttely on aina ollut sellainen pakollinen paha, jonka unohdan ja josta luistan - siihen asti, että kroppa muistuttaa iästä, jäykkyydestä ja venyttelyn hyvästä vaikutuksesta :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti