Kilokiukuttelija

6.2.2014

Pihalle palelemaan

Näköjään nyt tulee kaikenlaista mielenkiintoisen oudon kummallista tutkimustulosta taas.
Viimeisimpänä se, että kylmässä värjöttely vastaa tunnin kuntoilua!
Jep jep.
Hyvä esimerkki taas otsikosta, joka lupaa vähän muuta kuin itse artikkeli: otsikosta tulee fiilis, että "vaatteet veks ja hankeen 10 minuutiksi - päivän treenit suoritettu"! Kun oikeasti kyse lienee kylmässä treenaamisesta..

Jos alkuperäinen otsikon lupaama oletus pitäisi paikkansa, kaikki suomalaiset työmatkalaiset kuluttaisi kaikki tarvittavat läskikalorit pelkästään odotellessaan bussia tai junaa talviaamuna.. Eikä muuta treeniä sitten tarvittaisikaan.

Ja se siis tarkoittaisi myös sitä, että meikäläisen ei tarttis tehdä mitään juoksukoulua, kun vaan metsälenkille pakkasella vähän vähissä vaatteissa ja a vot, olisin parissa viikossa 54 kg!

No, sitä odotellessa..
Huomenna juoksukoulussa olisi suoraan sitten vaan 15 min juoksu. Kauhistelin sitä hetken kunnes tajusin, että tämän päivän treeni (1+7+2+7) on vain minuutin vähemmän hölkkää kuin tuo huominen :D
Okei, tänään oli välissä hetki kävelyä, ja huomenna pitää sitten mennä tohottaa 15 min putkeen, mutta melkein sama määrä hölkkää sitten loppujen lopuksi..

Houkutuksia pukkaa nyt näköjään koko ajan: mies kävi eilen kaupassa ja kysyi, mitä sipsejä haluan viikonlopuksi. Yritin valistaa tämän hetkisestä kaventumisprojektista ilman, että verenpaine nousi kovin paljon yli 225/150... Idiootti.
Ja tänään Hesarissa oli jälleen ihaaaana resepti.. vähän sama kuin se Millionaisre's Shortbread, jota tein ennen joulua. Snikkeri-patukat näytti aika herkullisilta. 
En kyllä oikeasta Snickersistä niin hirveesti perusta, joten en tiedä, tykkäisikö tuosta.
Joka tapauksessa päätin, että tällä hetkellä en tuota tee. Joskus ehkä, mutta nyt en.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti