Kilokiukuttelija

4.2.2014

Puhinaa turhasta

Osui tuossa surffaillessa sattumalta silmiin artikkeli, joka ärsytti suunnattomasti. Siis ei itse asia sinänsä, vaan se, että ihan oikeesti: mikä ihmeen nollatutkimusartikkeli tuollainen oikein on??
Siis ehkä eniten ärsytti se, että artikkeli tuntuu olevan joku palstan täyte.. tai sitten joku harjoittelija on saanut tehdä ekan juttunsa.
Jutussa ei siis ollut sisällöllisesti mitään vikaa, mutta ei myöskään mitään uutta. Ei mitään sellaista, mitä ei olisi jo tuhannesta eri lähteestä lukenut ja kuullut triljoona kertaa!
"Herkuttelitko? No syö seuraavana päivänä paremmin". Siis haloo, ihan oikeesti. "Liiku! Nuku". Ääähh... Enpä olekaan ikinä kuullut sellaisesta, että liikkumisella olisi merkitystä terveyden/laihtumisen osalta..

No okei, jutun alkuperäinen lähde on Huffington Post, joka siis koostuu eri asiantuntijoiden kirjoituksista. Ja kun katsoo alkulähdettä, juttu on hiukan pidempi ja syvällisempi.

Ehkä tuohduin nyt vaan siitä, että jotenkin tuo juttu on lukijaa aliarvioiva. Sellainen mauton kevytversio..

Phew. Nyt on purettu pahin ärtymys :)

Jälleen tänään juoksukoulussa (1+5+5+1) oli tahmeaa meno. Johtuneeko siitä, että tänään en millään tuntunut heräävän.. olisin voinut nukkua vaikka kuinka pitkään. Huomenna on lepopäivä, eikä saanut "tehdä yhtään mitään". Hah.. aion kuitenkin kapinallisena käydä metsälenkin koirien kanssa, tuli juoksukoulujumalat sitten viskomaan ukkosta ja salamoita päälle tai ei!

2 kommenttia:

  1. Hehe. Kyllä muakin ärsyttää jotkut "Kuluta enemmän kuin syöt" -vinkit joita jaetaan kuin jonain uutisina. Varsinkin kun tuon toteaminen tuskin auttaa ketään laihduttamisprosessissa...

    VastaaPoista
  2. Mietin vaan, että kenelle nuo tuollaiset artikkelit on tarkoitettu: jokainen ylipaininen, laihduttava aikuinen on törmännyt tuohon tietoon satamiljoonaa kertaa. Ehkä nuorille..? Ensikertalaisille?

    VastaaPoista