Kilokiukuttelija

21.2.2014

Kilometrit lähestyy

Juoksukoulun kuudes viikko alkaa lähestyä loppuaan.. uskomatonta. Vastahan mä aloitin sen?! Sunnuntaina pitäisi sitten juosta se 5 km.. huuuhh..
Pitää keksiä jotain pidempää katsottavaa, että pysyy huomio siellä missä pitää, eli ruudulla :D Minä en nimittäin voi juosta/kävellä matolla ilman, että on tietokoneelta jokin sarja/leffa menossa. Muuten tuijotan maton ruutua ja odotan, milloin yksittäiset metrit muuttuu kymmeneksi metriksi, sadaksi metriksi, kilometriksi.. Juu ei kiitos!

Viikonloppuna ehditään pitkästä aikaa tavata ystävän kanssa. Tarkoitus on mennä syömään hyvin, parantaa maailmaa, haukkua miehet, päivittää oman ja muiden elämän kuulumiset.. eli tiedossa ihana upload/download -sessio!

Painon muutosta on sen jälkeen turha odotella muuten kuin siis ylöspäin. Tammikuussa kun käytiin miehen kanssa Amarillossa, taisi mennä melkein viikko, ennen kuin sen päivän syömiset oli kadonneet painoluvuista.
Mutta ei haittaa, ihana nähdä ystävää pitkästä aikaa - ja tietenkin ihana syödä jotain herkkua.
Ei siis pidä unohtaa koskaan, että meikäläinen elää syödäkseen, ei syö elääkseen!
Ja siitä en voi luopua, enkä haluakaan. 


7 kommenttia:

  1. Minun blogin sivupalkkiin ei päivity jos sä päivität blogia, outoa.

    Mullakin pitää olla joku TV-sarja naaman edessä kun crosstraineroin, MUTTA silti tuijotan koska minuutin vaihtuvat seuraaviksi ja kulutetut kalorit seuraavalle kymmenelle... Ja nyt en ole vissiin pariin viikkoon edes jaksanut nousta koko trainerille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen seurannut tuota omaa sivupalkkia ja siinä näkyy jollain oudolla logiikalla vain osa seuratuista blogeista. Plus ne päivittyy vain kerran päivässä näköjään.
      Kun haluan nähdä mitä seuraamissani blogeissa tapahtuu, katson listan Bloggerin sisällä olevasta listasta..

      Tuo maton näytön tuijottaminen tapahtuu jos ruudulla ei tapahdu riittävästi huomiota vievää.. Pitää ottaa huomiseksi joku hyvä leffa..

      Poista
    2. Joo, näköjään pitää paikkansa muidenkin blogien kohdalla. Tuo sivupalkki olisi niin näppärä paikka seurata, kun olen tottunut siihen ja mikään ei saisi ikinä muuttua :D

      Poista
  2. Huippua tuo etenemisesi juoksun kanssa! Fiilistele. :)

    Sama täällä, sinun blogipäivityksesti päivittyy blogini sivupalkkiin muita hitaammin. Nytkin väittää viimeisimmän päivityksesi olevan tiistailta. Sinällään kummallista, että joidenkin päivitykset näkyvät heti. Bloggerin kiusantekoa vissiin meille tällaiset.

    Juostessahan voi tehdä mitä vain. Katsoa tai kuunnella tai ajatella. Siinä ehtii tehdä myös kaikenlaisia laskutoimituksia juoksuun liittyen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelu om kielletty meikäläisen kohdalla :-P muuten ajatukset pyörii koko ajan juoksumatkan ympärillä..

      Poista
    2. Kunhan alat juosta ulkona, huomaat ajattelevasi muutakin kuin matkaa tai nopeutta tai sykettä. Vannon. ;)

      Poista
  3. Hah. Kun olin käynyt kommentoimassa sinulle, päivittyi tämä uusin postauksesi sivupalkkiini. Pöhkö bloggeri. :)

    VastaaPoista