Kilokiukuttelija

1.2.2014

Tehotyöntelyä

Juu, tulihan sitä lunta sitten, vähän enemmänkin..
15 cm oli sitä ihteään aamulla maassa odottamassa toimenpiteitä. Hetken mietin, josko ottaisin avuksi konevoimat - olisi siis ollut mahdollista, mutta sitten päätin ottaa kolauksen treeninä.
Ja sitä se kyllä myös oli!

Yleensä kolaamiseen menee noin puoli tuntia, ja lunta lienee silloin puolet tuosta.
Nyt kaikkea oli tuplasti: lunta, kolausaikaa ja kaloreita!

Kolaamiseen meni 1 h 15 min ja oli se kyllä aika työtä. Lumi ei ollut raskasta, mutta kyllä sitä aika paljon sai työntää eteenpäin. Ja se mikä ärsytti erityisesti, oli pihan epätasaisuudet tai oksat/kivet ym. Kola tökkäsi niihin usein ja hyvin alkanut kolausrivi tyssäsi siihen.
No, selätettiin tuo lumimäärä ja tuloksena paloi 691 kaloria!
Nyt aamiaisen ja pitkän sanomalehden lukusession jälkeen tunteekin kropassa, että jotain on tehty. Ja tänään piti olla lepopäivä :D

Eilen tein pitkästä aikaa illalliseksi/päivälliseksi (tiedä sitten kumpi kyseessä jos ruoka nautitaan klo 18 maissa illalla) kasvislautasen. Sen tekisi mielellään useamminkin, mutta sen oleellisin ainesosa on basilika, ja jos sitä on muistanut ostaa, voi tuon nauttia.
Koska jos tykkään kurkusta, tykkään yhtä lailla tomaatti-sipulissalaatista basilikan kera!

Jos muistan vaan ostaa, lautaselle kuuluu myös avocadoa, mutta sen unohdin tällä kertaa kauppaan.

Kun lunta on tullut nyt sen verran reippaasti, saattaa koirien kanssa metsälenkillä joutua vähän tekemään töitä polkujen aukiraivaamiseksi. En yleensä viitsi vaivautua ottamaan sykemittaria lenkille (kun ei normaalilla kelillä metsässä haahuilu kovin rasittavaa ole), mutta tänään ajattelin kokeilla. Saa nähdä nouseeko syke yhtään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti