Kilokiukuttelija

7.2.2014

Matto vs. maantie

Tänään oli sitten vuorossa se pelätty 15 min. putkeen vedetty juoksu.
Ihan hyvin meni, olisi voinut jatkaa tarvittaessa, mutta mukava oli, kun loppui :D
Eniten pelkään, että tuo lonkka alkaa oireilla tai pettää. Muutaman kerran on käynyt niin, että jos olen ottanut varomattomasti askeleen vinoon, on lonkassa tuntunut sellainen kuuma, pieni, terävä kipu. Kun nyt ei tämä homma kaatuisi siihen..

Mutta voihan tämä vielä muuhun kaatua! Huomisen kohdalla lukee ohjelmassa: "Vapaa. Pystyt jo juoksemaan 2,5 km ja koko lenkin pituus on 5 km". Ei muuten ole, enkä muuten pysty!

Tänään siis piti juosta 15 min ja "kävellä kotiin". Koska siis juoksen matolla, olen tehnyt niin, että katson paljonko matkaa on mennyt "sinne päin" mennessä ja kävellyt sitten saman matkan "takaisin".
Tänään juostuani 15 min oli matkaa mennyt 1,7 km. Kävelin siis "takaisin" siten, että mittariin tuli 3,4 km. Mutta siis eihän tuo ole vielä lähelläkään 5 km!
Matolla juoksiessani siis teen lyhyemmän matkan vaikka aikaa menisi se, mitä pitääkin..
Mitä tämä tarkoittaa siinä vaiheessa, kun pitäisi juosta 7,8, tai 10 km..? Oikeasti taidan kyetä siis huomattavasti lyhyempään matkaan..?!
Sunnuntaina tulee siis täyteen neljä viikkoa juoksukoulua. Miten se aika meneenkin näin nopeasti..??
Mietin vaan, että kun joskus maalis-huhtikuussa pääsen tuonne maantielle hölkkäämään, kykenen varmastikin vaan joihinkin mitättömiin matkoihin kun kunto sittenkin niin huono (??)..

Aamulla päätin ottaa jugurttia marjoilla -aamiaisen sijaan marjoja jugurtilla :D Pakkasessa on vielä niin paljon poimittuja marjoja (paitsi mansikat ostettuja), että pitää alkaa niitä vähän tiheämmin syödä. Ja huom: Alkaa SYÖDÄ. Ei alkaa SYÖMÄÄN senkin Kotimaisten kielten keskus, jonka luvalla kieltä saa nyt rapauttaa vapaasti!!

Annos näytti lautasella niin ihanalta, joten päätin ottaa siitä kuvan, mutta tuo kuvahan on ihan kauhean näköinen?!
Näyttää siltä, kun tuossa olisi ruokaa vaikka useammalle, mutta ne marjat on tuossa keskellä siten, että muut ruoat on vain niiden päällä. Nuo pähkinät näyttää kik-herneille ja banaanit kaalille :D
Voin silti kertoa, että oli erittäin ihana aamiainen!

5 kommenttia:

  1. Mie syön joka ilta iltapalaksi rahkaa, puolukoita, ananasta ja banaania kera leseiden ja pellavansiementen. Marjat katoaa pakkasesta uhkaavasti. Mustikoita on paljon vielä jälellä, mutta puolukat näyttää hupenevan hurjaa vauhtia.

    Ihme homma tuo juoksumatka. Tosin en tiedä uskonko ihan totakaan että normitiellä matka olis sen 5km. Eikö se ole vauhdista kiinni? Minun järjelä aateltuna on...
    Mulla on menny ihan ohi tuo, että matola juokset. Itse asiassa oon pari kertaa ihmetelly että miten sie pystyt joka kelillä juokseen... Oon sitkeäksi sissiksi sua aatellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on varmaankin siitä nopeudesta. Olen tähän asti hölkännyt 6km/h,tällä viikolla nostin sen 6,2.
      Mut juu ei todellakaan missään hangessa tämä nainen juokse :-D

      Poista
  2. No ei tuo 3,4 km nyt niiiiin kaukana viidestä ole... Ehkä pääset lähemmäs viittä kun tänään puristat itsestäsi kaiken mahdollisen?

    VastaaPoista
  3. Tai siis, et tänään, kun on juoksukoulun vapaapäivä, mutta siis sitten, kun seuraavaksi juoksentelet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää ehkä vähän nostaa nopeutta, mutta en halua mokata ja tehdä liian nopeasti muutoksia. Koska niin olen aina aiemmin onnistunut rikkomaan jalat.
      Kahden viikon päästä ohjelmassa on, että mitataan 5 km matka ja juostaan se. No, minähän mittaan sen juoksemalla, saa nähdä kuinka kauan siihen sitten menee..

      Poista