Kilokiukuttelija

31.1.2014

Macin kautta kotiin?


Törmäsin TIME-lehdessä oheiseen infoiskuun  ja piti vähän etsiä lisätietoja. Tuntuu käsittämättömältä, että pelkällä Mac-ruoalla (+ liikunnalla) voisi saada painoa putoamaan.

Mutta näin kuulemma kävi. Ja tässä lienee jutun juju: mies ei vetänyt kaksin käsin hampurilaisia ja ranskalaisia, vaan piti kalorimäärät noin 2000 kcal/pvä. Ja tietenkin silloin laihtuu!
Yhdessä Big Macissa on yli 500 kcal, joten jos se olisi vetänyt niitä neljä päivässä, olisi kasassa se 2000 kcal.

Kaksi asiaa tuli mieleen jutusta:
1. Mielenkiintoista, että tuo on mahdollista.
2. Miten kukaan jaksaa vetää joka päivä mac-ruokaa??

Itse tulee käytyä hampurilaispaikoissa harvakseltaan. Saattaa mennä yli puolikin vuotta tai vuosi, että ei käydä, sitten esim. lomalla mies saattaa haluta mennä herkuttelemaan.  (juu, tietenkin mies on taas se syyllinen ;)

En vaan ymmärrä, että miten tekisin mac-ruokasuunnitelman, jolla saisin nälän pysymään poissa noilla ruoillla. Yleensä kun jossain Hesburgerissa käydään, on nälkä ennen kuin ehditään kotiin! Ja nälkähän se pahin vihollinen sortumiselle on!
Juuri siksi esim. eilen en varmaankaan sortunut siihen Minttu-Susu-herkkuun: olin sitä ennen syönyt runsaan aamiaisen, eikä ollut pätkääkään nälkä.

No, itse päätin tänä aamuna tehdä karppiaamiaisen. Tarkoitus oli ottaa kuva annoksesta nätisti lautasella, mutta huomasin nopeasti, että en tule saamaan sitä tuosta paistinpannusta mitenkään siististi pois. Siksi kuva paistinpannun kera!
Ja ei, ei tuo ole iso annos, vaikka siltä näyttää ehkä. Tuo on ihan vaan kahden kananmunan munakas. Näyttää vaan isolta ja paksulta :) Lisänä vedin sitten kokonaisen kurkun viipaleina.
Voisin varmaan vetää kurkkua ihan loppumattomiin. Siksipä ostan kotimaisia kurkkuja; ne maistuu jollekin näin talvellakin.

Tänään oli juoksukoulussa 2+5+5+2, eli hölkkäsin 10 minuuttia lähes putkeen.. hui!
Huomenna taas lepopäivä (kuten oli eilenkin), ihme ja kumma.
No, jos lunta tulee tähän malliin, saan aamulla aerobisen jumpan kun pitää kolata tuo koko piha!

2 kommenttia:

  1. Kyllähän tuo laihtumisen matemaattinen kaava on aika yksinkertainen ja homma toimii mitä ilmeisimmin ruualla kuin ruualla. Mutta ei tuosta mäkkäriruuasta kyllä hyvä olo voi tulla, eikä sillä ruualla jaksa mitään tehdä... :/ Mutta tuntuuhan se typerältä, että toiset pystyy tähän roskaruualla ja itselle on vaikeaa, vaikka liikkuu paljon ja syö terveellisesti. Niinpä niin.

    VastaaPoista
  2. Elämä ei todellakaan ole reilua :)

    VastaaPoista