Kilokiukuttelija

9.1.2014

Mahdottomia liikkeitä

Tänään oli planking-haasteessa vuorossa 45 sekunnin sessio. Ja juu ei, ei sitten mitenkään onnistunut! Ekalla kerralla..

En tiedä johtuiko siitä, että olin sitä ennen kävellyt matolla ja tehnyt punteilla käsivarsitreenejä. Jo heti kun menin asentoon tiesin, että tästä ei hyvä seuraa..
Sinnittelin 25 sekuntia ja sekin oli ihan helvettiä, tärisin eikä mitään voimaa käsissä. Sitten rysähdettiinkin maahan :D

Kokeilin äsken uudelleen, monen tunnin ja raskaan koneen ääressä istuskelun ja nettisurffailun jälkeen. Olin varma, että ei mene. Mutta meni! Nippa nappa, mutta meni.

Huomennakin on sama sekuntimäärä, mutta sitten se nousisi kokonaiseen minuuttiin. On vaikea keksiä, missä rinnakkaisuniversumissa meikä muka pystyisi tuohon. Mutta katotaan kuinka ämmän käy!

Löysin tuollaisen kuvan lankutukseen liittyen. En tiennytkään, että tuossa olisi ollut tuollainen helpompi 1-taso. Tein tietämättäni näköjään jo kakkostasoa :D

Tuo kolmostaso on kyllä täysin tähtitieteellisen järjetön! Eihän tuollaiseen pysty ellei ole kropan hallinta ja lihakset erinomaisessa kunnossa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti