Kilokiukuttelija

11.1.2014

Ostamattomuuden ongelmia

Käytiin tänään vähän kauppakeskuksissa haahuilemassa. Ajatuksena oli alunperin tarkistaa Nissen-silmälasiliikkeen tarjous (kahdet silmälasit hintaan 55 euroa!), mutta asiahan oli kuten oletinkin: tuon hintaisia kehyksiä oli vain kaksi hyllyllistä, ja kaikki sellaisia, jotka ei meikää miellytä.
No, en itse asiassa vielä tarvitse uusia rillejä, mutta jos halvalla hyvät saisi, mikä ettei!

Samalla reissulla käytiin sitten "ulkona syömässä". Edellisen kerran käytiin kesällä, joten ei tämä (enää) ole ihan joka viikottaista, ravintolassa syöminen.
Päätin myös, ettää kun kerran kesässä mennään, niin en ala mitään kaloreita miettimään.
Ruoka oli ihan ok ja palvelukin pelasi hyvin.


Olen vieläkin aina välillä äimistynyt siitä, miten hyvää asiakaspalvelua Suomessa nykyisin saa. Ällistykseni johtuu siitä, että muistan 80-luvun neuvostoliittolaistyyppiset (mutta suomalaiset) myyjät/tarjoilijat, joiden äärellä sai olla kiitollinen, että sai olla kyseisessä paikassa asiakkaana. Huvittavaa, että kaikkien näiden vuosikymmenin jälkeenkin tuo fiilis on niin vahva, että reipas, iloinen ja luonteva asiakaspalvelu yllättää positiivisesti!

Kävin ekaa kertaa Zizzi-liikkeessä. Eli siis ns. Isojen Tyttöjen Liikkeessä. Siellä oli muutama tosi kivan näköinen jakku ja parit herkulliset housut. Mutta. En ostanut. Koska en aio jatkaa tämän kokoisena pitkään, ei ole mitään järkeä ostaa vaatetta, josta tulee liian iso, vaikka se maksaisikin vain 20 euroa. Haluan, että ei ole mitään takaporttia sille, että nämä michelin-renkaat saisi jäädä vyötärölle. Jos olisin ostanut noita vaatteita, ei minulla olisi mitään muistutuksia siitä, että pitäisi tehdä asialle jotain. Joten, muutama tosi kiva rytky jäi nyt ostamatta. Mutta siis jos isokokoisempia vaatteita tarvitsee, tuo oli hyvä kauppa paitsi valikoiman, myös hintojen suhteen!

Tänään oli plankingissa 60 sekunnin vuoro. Olin 101% varma. että ei onnistu. Ja tiukkaa teki, mutta onnistui! Sekunnit meni tosi hitaasti, mutta 52 sekunnin kohdalla sitten päätin, että johan on kumma, jos ei pysty loppuun asti sinnittelemään. Kaksi seuraavaa päivää on myös 60 sekuntia, mutta sitten muka pitäisi pystyä 90 sekuntiin! Juu ei onnistu. Aika iso hyppäys mielestäni, kun vasta viime viikolla oli 20 sekuntia tavoitteena. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti