Kilokiukuttelija

2.1.2014

Kehityksen kirjaaminen

Aamulla oli vuorossa juurihoito - jee!
En kyllä ymmärrä, mikä siinä on niin kauheaa, eli miksi sitä leffoissa ja sarjoissa esitetään kauhean kammottavana kokemuksena.
Oma hammas on hiukan mutkikkaampi tapaus, joten käyntejä on ollut useampia, mutta täytyy sanoa, että positiivinen kokemus on ollut. Ekoilla kerroilla sain puudutuspiikin (jonka laittamista en edes tajunnut, kun hammaslääkäri laittoi sen niin taidokkaasti) ja tänään mentiin ilman puudutusta. Muutama pikku vihlaus tuntui, mutta siinä se.
Ja kun en Helsingissä asu, pääsee hoitoonkin yleensä "heti" - pienen paikkakunnan etuja..

Ennen lähtöä päätin Syödä Vastuullisesti, eli nappasin omenan, kun ei ollut varmuutta, saako heti käynnin jälkeen syödä (edellisillä kerroilla paikka oli sellainen "älä syö kahteen tuntiin" -paikka). Muistin kuitenkin ennen omenan napostelua käydä siellä päiväittäisellä vaakakäynnillä - 80,6 kg.
(Kirjoittaessani tuota lukua sormi lipsahti ensin ja kirjoitti luvuksi 90,6 - ehti melkein pukata tuskanhikeä päälle..:)

Mietin, että tuo päivittäinen punnitus ei välttämättä ole ollenkaan huono ajatus. Hesarin toimittajan jutussa 10 kilon katoamisesta 'noin vain' on ideaa sittenkin: pienikin pudotus antaa hyvän fiiliksen plus asia on oikeasti mielessä ruokavalintoja tehtäessä.

Otin eilen käyttöön tuon NOOMin taas. Näyttävät uudistavan sitä heti kun silmä välttää, ja koko ajan ehdottavat PRO-version ostamista - ärsyttävää. En ala maksaa tuollaisesta, mutta perusversionakin tuo toimii oikein hyvin, kun käytän sitä vain asioiden kirjaamiseen. En niinkään perusta tsemppausartikkeleista tai kyselyistä, jotka ohjaisivat parempiin valintoihin.
Kuten aiemmin todettu, meikäläisellä kyse ei ole oikean tiedon puutteesta vaan vääristä valinnoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti