Kilokiukuttelija

24.1.2014

UnelmaX:n metsästys

Vyötärön? Kropan? Takamuksen? Aarteen? Miehen?
Ehei, ei tietenkään mitään niin yksinkertaista.

Tästä ruhosta vyötäröä ei löydä Hubble-teleskooppikaan ja kroppa näin 79,5 kg painoisena on kaukana unelmasta. No, joulukiloista, niistä kahdesta, on 1,5 nyt lähtenyt, joten ei pidä valittaa. Takamusta ei ole koskaan ollutkaan ja aarteita löytyy vain sateenkaaren päästä. Ja sateenkaaria ei näy -17C pakkasessa. Eikä mieskään, se on jo. Paitsi se ei ole aina unelma kun se kantaa noita herkkuja aina kotiin.

No siis se, mitä metsästän, tai ole metsästänyt jo kauan, on hyvän kokoinen keittokulho. Siis ei se, missä keitetään tai laitetaan pöytään ottoastiaksi, vaan itselle, lautaseksi.
Koska kun meikä syö keittoa, meikä syö keittoa!

Kaikki kaupoista löytämäni kulhot ovat hitusen liian pieniä. Ja inhoan jostain syystä yli kaiken hakea ruokaa kesken. Siksi siis normaali syvä lautanen on täysin sieltä: niitähän saisi olla koko ajan kauhomassa täyteen!
Ei -  minä haluan kulhon, johon saan koko keittoni kerralla.
Ja sitten se saisi olla kivan näköinen. En kerää mitään sarjoja, ja kaupat tuntuu olevan täynnä erilaisia Arabian ja Iittalan astiastoja. Ei minulle kiitos.

Olen pitkään pohtinut josko kääntyisin parhaan ystäväni Ebayn puoleen, mutta en ihan luota siihen, että keraaminen (jollainen tuo varmaankin olisi) astia sittenkään tulisi ehjänä perille.
Kaikkea muuta sieltä olenkin tilannut ja ehjänä perille saanut, mutta tuollaisen esineen kohdalla tulee aina mieleen Jim Carreyn roolihahmon tapa käsitellä pakettia - sillee huolellisesti ja varovaisesti :D

2 kommenttia:

  1. Ebay on ihana, mutta kovin petollinen paikka. Sieltä varmasti kyllä löytyisi sulle sopiva kulho, koska mitä sieltä nyt ei löytyisi. Mun kokemus ulkomailta tulleista paketeista on se, että ne on aina enemmän tai vähemmän ruhjottuja. Ehkä Jim Carrey kuljettaa niitä paketteja edelleen... :D

    VastaaPoista
  2. Mietin, josko sukeltaisin siihen maailmaan ja jos löytyisi hyvä kulho, katsoisin, että myyjällä on hyvät %.. Tosin kerran etsin tietynlaisia lautasia kaikista mahdollisista Ebaysitä, eikä vaan löytynyt. Mut joo, potuttaahan se, jos haluttu tuote tulee kokoa-itse -muodossa perille :D

    VastaaPoista