Kilokiukuttelija

7.1.2014

Nytkähdys

Keksin erinomaisen syyn olla aloittamatta sitä saamaani juoksuhaastetta!
Olin printannut ohjelman ulos ja tutkailin sitä, kun huomasin, että ovat (hölmöt) menneet tekemään ohjelman tiukasti siten, että siinä on listattu viikonpäivät ja sen, mitä sinäkin päivänä tulee tehdä.
Enhän minä mitenkään voi aloittaa tiistaina ohjelmaa, joka on merkattu alkavaksi maanantaina!
Ja jos aloittaisin tiistaina maanantain ohjelmalla, olen taatusti sekaisin kuin sudenkorento siinä vaiheeessa, kun ollaan lauantaissa. Vai sunnuntaissako? 

Joten ei kun ensi viikoon!

Olin kuitenkin päättänyt jo aiemmin (olikohan kahden maissa yöllä kun jostain syystä ei nukuttanut), että juoksumatto saa tänään paiskia hommia.
Joten huomattuani tuon ohjelman noudattamisen mahdottomuuden päätin silti tehdä jotain liikunnallista.

Kävelin matolla 15 minuuttia (nopeus ei vielä kaksinen, mutta nostin kulmaa siten, että en kävellyt ihan "suoralla tiellä"). Sen jälkeen tein muutaman punttiliikkeen, lähinnä yläkropan osalta. Tämä ei niinkään siksi, että olisin halunnut treenata olemattomia allilihaksia, vaan siksi, että selkä ja hartiat oli eilen tosi kipeä ja yölläkin jomotti. Mitätönkin punttitreeni avaa noita niskalihaksia sen verran, ettei tarvitse kivuista kärsiä.

Ja kun kerran oli aloitettu, tein vielä 20 vatsalihaliikettä ja 20 selkälihasliikettä. Jessus, että selkälihasliikkeiden teko olikin vaikeaa! Johtunee siitä, että siellä puolen ole mitään lihaksia missään ollut vuosituhansiin.

Lopuksi muistin vielä lankuttaa - tänään oli 40 sekunnin päivä. Olipa karseaa. Meni kyllä vielä nippa nappa, mutta miten ne sekunnit voivatkin olla niin jumalattoman pitkiä!  En usko, että pystyn tuota pidempää enää vetämään ilman, että rysähdän lattialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti