Kilokiukuttelija

21.1.2014

Tehdään asioista hankalia

Tänään oli juoksukoulussa nyt sitten vuorossa ensimmäistä kertaa neljän minuutin hölkkä. Tai siis 5 min kävelyä, 4 min juoksua = lue hölkkää, 5 min kävelyä ja 4 min hölkkää.
Ihan mukavasti meni, joskin koko päivän on ollut vähän tukkoinen olo päässä.
Sen takia jätin sitten tällä kertaa punttitreenit tekemättä, ei vaan jotenkin jaksanut.

Josta tulikin sitten mieleeni se, että entäs jos juoksukoulun aikana sairastuukin? Entäs jos ei jaksa juosta yhtenä, kahtena tai kolmena päivänä? Mistä sitä juoksukoulua sitten jatketaan? Alusta? Välistä? Siitä, mihin asti pääsi?

Koska tunnettu totuushan on, että mikään ei katoa niin nopeasti kuin isolla työllä kerätty hyvä kunto: sitä rakentaa kuukausikaupalla ja sitten kun on hetken sairaana, on kaikki saavutukset jo kadonneet ja tuntuu kuin olisi reumaattinen 103-vuotias dementikko..

2 kommenttia:

  1. Jep, just näin... Pari päivää kun on sairaana, niin heti tuntuu semmoselta mammutilta kun yrittää tehdä jotain! :D

    Sinuna minä jatkaisin sairastelun jälkeen vain samasta mihin jäi, tai tekisin yhden tai muutaman välipäivän lyhyemmällä juoksulla (jos siis menee jo hyvinkin pitkällä).

    Tosi kiva blogi, jään seurailemaan! :DD

    VastaaPoista
  2. Mut sitten se juoksuohjelma menee ihan vinoon! ;-) Kun siinä on niin tarkkaan määritelty mitä pitää tehdä minäkin päivänä.. No, pitää vaan päättää, että seuraavaan 10 viikkoon ei sitten sairastuta. Mihinkään. Milloinkaan.

    VastaaPoista