Kilokiukuttelija

28.1.2014

Kiloja ja kuorsausta

78,8 kg!??!
Joulukilot on siis karistettu, jee!
Nyt jäljellä on enää jotain 15 kg.. :D No mut, nyt pitää olla iloinen ja tyytyväinen, että sain nuo alta pois. Ehkä vähän on ollut epäuskoa, että saako edes noita pois.

Eilen tein ruoaksi salaattia. En saanut kovin hyvää kuvaa otettua, kun tuo kännykkäkamera on vähän kälyinen. Tuossa etualalla olevat valkoiset mötikät lienee salaman valkaisemia avocado-paloja ;)

Joka tapauksessa; pari viikkoa sitten tein uudella reseptillä salaattia ja silloin tein sen tuollaiseen laakeaan astiaan.
Huomasin, että salaatti näyttää siinä visuaalisesti huomattavasti paremmalta kuin silloin kun sullon kaikki vain syvään kulhoon. Eihän se makuun millään tavalla vaikutta, mutta kyllä visuaalisuudellakin on näköjään merkitystä. Päätinkin, että taidan tästä lähin ainakin välillä tehdä salaatit vaaka-astiaan.

Otsikon mukaisesti kuorsauksesta: kun kiloja on tullut lisää, olen myös alkanut kuorsata yhä kovempaa ja kovempaa. Olenkin miehelle sanonut, että jos hän ei halua häiriintyä (ja valvoa tai mennä muualle nukkumaan), hänen ei kannata kantaa kotiin sellaisia herkkuja, joita söisin ja lopettaisin laihtumisen. Eipä ole vielä mennyt viesti perille.
Tänäänkin hän toi jonkun uuden suklaalevyn kaupasta. Onneksi se on sellaista, mistä en pidä yhtään, eli rusina/pähkinää. Edellinen suklaalevy oli myös jokin uusi Faxerin levy, kermakaramelli tms. Onneksi en pidä kermakaramelleistakaan, joten maistettuani yhden palan levystä päätin, että jätän nämäkin turhat kalorit ottamatta, varsinkin kun ne tulisi tuotteesta, josta en edes niin pidä!

Tänään alkoi sitten talvi virallisesti: pihan kolaus ensimmäistä kertaa tälle talvelle!
Laitoin huvikseni sykemittarin katsoakseni miten raskasta tuo on. Itse kolaaminen oli ihan helppoa,mutta syke oli yllättävän korkealla ja puolessa tunnissa paloi parisataa kaloria!
Sen jälkeen vielä juoksukoulun 3+4+4+3 -sessio.
Lunta on tullut koko päivän, joten saattaa olla, että saan uuden cardio-session huomenaamulla!

6 kommenttia:

  1. Ylipäätään ruokailussa on tärkeää visuaalisuus: astiat, kattaus ja ruoan asettelu. Nälissäänhän on tosin ihan sama, mistä kiposta sen ruoan lusikoi tai haarukoi kitusiinsa. ;) Mutta huomattavasti hitaammin sitä syö ja nautiskelee, kun hieman viitsii panostaa, sen olen viime vuosina huomannut.

    Minulla kuorsaus loppui laihduttuani, ihanaa!

    Ps. Suklaata kotiin kantavat miehet saisi lailla kieltää. :)

    VastaaPoista
  2. No eilen mies Ajatteli Fiksusti (omastga mielestään) ja sen sijaan, että olisi tuonu kotiin sipsejä, toi Cream Crackereitä! Jotka TIETENKIN on mun yksi heikkous myös (tosin sen ole syönyt niitä vuosiin).
    Täytyy tietenkin olla tyytyväinen, että ei tuonut sipsejä, mutta ei kuulemma tiennyt, että nuoKIN olisivat mun herkkuja.
    No, yhden maistoin, nimenomaan hitaasti herkutellen, mutta jätin siihen.
    Ja vaikeaa oli..
    Odotan innolla missä kilomäärässä tuo kuorsaus loppuisi?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida olla olemassa tiettyä painolukemaa, jossa kuorsaus loppuisi. :) Mutta koska kuorsauksesi on lisääntynyt kilojen myötä, niin kait se voi myös laihtumisen myötä loppua kokonaan. Tosin kuorsaushan voi johtua muustakin kuin kiloista.

      Poista
  3. Jos kuorsaus alkoi kun saavutin tietyn kilomäärän, onhan se nyt hemmetti jos se ei katoa samalla kohdalla! Sinne taitaa tosin olla matkaa aika monta kiloa.. :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuules, sinä saavutat sen kilomäärän ja kuorsaus katoaa! :)

      Poista
    2. Kiitos tsempistä.. sinne tähdätään!

      Poista