Kilokiukuttelija

16.1.2014

Juoksuja (ei yö)

Olen tunnollisesti nyt kokonaiset neljä päivää tehnyt tuota juoksuohjelmaa. Helpooahan se on, kun esim. eilen oli lepopäivä ja taas ylihuomenna on lepopäivä. Tätä menoa meikä on maratoonimestari kesällä 2019! :D

Ei välttämättä ollut huono idea aloittaa tuo juoksukoulu nyt näin tammikuussa: siinä vaiheessa kun ohjelma alkaa olla loppusuoralla, pitäisi lumien olla sulanut tai sulamassa ja voin siirtyä ulkoilmaan. Ja juu ei, sitä ei missään nimessä voi tehdä tähän aikaa vuodesta, juoksua ulkona!

Planking nyt sitten jäi, toistaiseksi. Toissapäivänä piti tehdä se 60 sekuntia ja yritin: 24 sekunnin kohdalla voimat petti. Eilen unohdin tehdä ja pelkään pahoin, että unohtuu tänäänkin. Voihan sen aina aloittaa alusta sitten..

Tänään tein tunnollisesti tuon ohjelman mukaisen juoksun, mutta koska oli sen jälkeen kiire hammaslääkäriin, jätin puntit pois. Huomenna voisi tehdä ne sitten tuon treenin päätteeksi.

2 kommenttia:

  1. Mulle on tullut parina päivänä olo, että haluaisin hiukan juosta. Nimenomaan hiukan, koska enempään en pysty, mutta siitähän olisi sitten hyvä lähteä keräämään kuntoa. Tällä hetkellä mua ei saa ulos muuten kuin työmatkoille ja ruokakauppaan, joten crosstrainer on kaikkeni mitä tulee liikuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä kyseisessä ohjelmassa ei kyllä pahemmin juoksua tartte pelätä: ekalla viikolla juoksusessio on 2 min. mittainen! Jopa minä pystyn siihen!

      Poista