Kilokiukuttelija

23.1.2014

Eriparikroppa

Törmäsin eilen kansantaloudellistieteellisesti, historiallisesti ja poliittisesti tärkeään uutiseen - Kim Kardashianin eri paria olevaan vyötäröön ja takamukseen.
Niin mullakin on!
Mitätön takamus ja muhkea ruho tuosta keskikropasta!
Rintojen ja lantion välinen uimarenkaista rakennettu neliösuunnikas ei mahdu kovinkaan moneen puseroon, mutta vastaavasti koon 38 housut menee päälle (kun ei yritä nostaa niitä sieltä lantiolta yhtään ylemmäs..).
Yritä siinä sitten löytää sopivia vaatteita..
No, nyt kun kerrankin tietenkin onnistun tässä muodonmuutoksessa sopulista siiseliksi, mahdun taas kaikkiin vaatteisiini eikä tarvitse mietti epäsopivuusongelmia.

Tänään oli juoksussa ekaa kertaa hiukan raskaampi sessio. Tai no, suhteutettuna niihin muihin sessioihin. Luin ensin ohjeet huolimattomasti ja ihmettelin, että miksi tänään kävellään ensin 3 min, juostaan 4 min ja toistetaan sama. Kun siis aiemmin on kävelty 5 min. Kuin luin tarkemmin, homma menikin niin, että ensin käveltiin 3 min, sitten juostiin 4 min, pieni tauko, juostiin taas 4 min ja lopuksi 3 min kävely. Eli juoksua tulikin sitten 8 min putkeen.
Ihan hyvin meni, mutta mun juoksuhan on sitä hölkkää, joten ei vielä kovin rasittavaa. Mut hei, sitä vartenhan nämä ylipainoisten huonokuntoisten sohvaperunoiden juoksukoulut on: ei rasituta liikaa!

Muistin kuin muistinkin tehdä vielä punttitreenit perään - tällä kertaa siitä itsekkäästä syystä, että se selvästi auttaa niska/yläselkäjumituksiin!

Tänään aion syödä (itse tehtyä) lihakeittoa ja mietin mitä hyviä muita keittoja voisi tehdä vaihtelun vuoksi. Valkosipulikeittoa  on pitänyt monesti kokeilla, mutta en ole jaksanut nähdä noin paljon vaivaa ja olen tehnyt yksinkertaisemman version. Klassinen purjoperunasosekeitto on vielä kokonaan kokematta, mutta ehkä se saa vielä odottaa.

Mutta ah miten kaunis päivä taas olikaan tänään!

3 kommenttia:

 1. No, mulla on sitten vastaavasti takamusta varmaan kahden ihmisen edestä, mutta kuitenkin esim. vyötärö on vielä tallella. Niin me vaan ollaan kaikki niin erilaisia. :D

  Mutta keittoja? Lihakeitto, jauhelihakeitto, kanakeitto, nakkikeitto, makkarakeitto, pinaattikeitto, kasvissosekeitto, minestrenokeitto... Näitä meillä syödään, ja kaikki on helppoja tehdä ite. :)

  VastaaPoista
 2. Lihakeitto on siis nyt jo listalla. Jauhelihakeittoon en lämpene. Jotenkin muistissa on koulun keitto, vaikka siihen aikaan, heti jääkauden jälkeen, meillä oli oma kokki ja todella hyviä ruokia. Kanakeittoon tarttetaan oikee kana ja niitä löytyy harvoin. Nakki/makkarakeitto joo, menee vähän samalla reseptillä kuin lihakeitto. Pinaattikeitto YÖKS, siitä on hirveet traumat kouluajalta, kun siihen päälle muodostui sellainen iljettävä kalvo.. Kasvissosekeitto joo, minsteronekeittoa ehkä pitäisi kokeilla..

  VastaaPoista
 3. mäkin oon totaali eriparia,yläkropalta l ja alaosalta s.mulla on littana takapuoli ja tikkujalat ja hervoton maha ja tissit..mutta parempaan päin mennään eiks niin!!

  VastaaPoista